HomeNieuwsSportclubs opgelet: doe mee met de AH Sportactie

Sportclubs opgelet: doe mee met de AH Sportactie

Dit is de manier om sport en bewegen als sportclub te stimuleren!

Ieder mens zou de positieve effecten van sport en bewegen moeten kunnen ervaren. Dit lukt alleen als iedereen de weg naar een passende sport weet te vinden. Hiervoor heeft NOC*NSF in samenwerking met Albert Heijn de AH Sportactie opgezet tijdens de Nationale Sportweek van 14 t/m 27 september. Hoe meer aangesloten clubs in Vianen, hoe succesvoller deze actie wordt.

Waarom deze actie?

De AH sportactie is bedoeld om samen met deelnemende sportclubs potentiële sporters te enthousiasmeren om te gaan bewegen. Plezier in de sport staat hierbij centraal, want dat zorgt ervoor dat iemand de sport blijft uitoefenen. NOC*NSF en Albert Heijn bieden met deze sportactie mensen op een unieke manier de mogelijkheid om verschillende sportclubs uit te proberen. Hiervoor ben jij als sportclub nodig, want dit vergroot de kans dat iemand zijn of haar passende sport vindt.

Waarom meedoen?

Door mee te doen aan de AH sportactie kan je mensen uit de omgeving kennis laten maken met jouw sportclub. Het biedt de mogelijkheid om nieuwe leden te werven en jouw sportclub te promoten. Daarnaast draag je bij aan het overkoepelende doel: mensen plezier laten vinden in de sport en op die manier gezonder en vitaler te leven.  Meedoen? Meld je nu aan via www.clubbase.nl/sportactie Zie hieronder het verloop van de actie. NOS*NSF ondersteund met promotiemateriaal en andere tools.

Leuk weetje: 25% van de deelnemers aan de vorige sportactie werd daadwerkelijk lid van een sportclub!