HomeNieuwsNooitgedacht Wilnis presteert op G-schaatsevent

Nooitgedacht Wilnis presteert op G-schaatsevent

Zaterdag 7 februari was het Noord-Hollands G-schaatsevent in Alkmaar. Hierbij stonden negen g-rijders van ijsclub Nooitgedacht Wilnis aan de start met de nieuwe gesponsorde helmen van de LLTT. Sinds 2006 heeft ijsclub Nooitgedacht een G-team binnen de vereniging. mede dankzij de Venen on ice baan in Mijdrecht. De G-groep Nooitgedacht bestaat uit 22 rijders en veel enthousiaste vrijwilligers die elke zaterdagmorgen op de Jaap Eden baan in Amsterdam trainen.
In Alkmaar reden de schaatsers een 100 meter, 300 meter of een 500 meter. Als afsluiter werd er nog een minimarathon verreden van 1 of 3 ronden. Elke deelnemer kon meedoen en strijden voor de podiumplekken op elk niveau. Zoals bijvoorbeeld de 100 meter met rekje en blinde schaatsers. Team IJsclub Nooitgedacht heeft zeer goed gepresteerd.

Medailles waren er voor Melanie Oudshoorn, Sander Verboom, Gwen Oudshoorn, Mathijs Ruitenbeek, Jelle van Selm, Nikkie van Raaij, Mike Strubbe, Rick Strubbe en Dick Verbeek. De prijzen werden uitgereikt door wereld kampioen Koen Verwij. IJsclub Nooitgedacht is trots op alle rijders. Volgend jaar zal ijsclub Nooitgedacht de organisatie op zich nemen van het Noord-Hollands G-schaatsevent in Amsterdam. Een evenement om naar uit te kijken. Voor vragen of interesse in het schaatsen kan worden gemaild naar g-schaatsen@ijsclubnooitgedacht.nl.