HomeNieuwsMeld je aan voor Kies je Sport!

Meld je aan voor Kies je Sport!

Kies Je Sport 2020 De Ronde Venen

Binnenkort gaan we weer van start met Kies je Sport! Dé manier voor kinderen in gemeente De Ronde Venen om kennis te maken met verschillende soorten sporten. Voor slechts vijf euro kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 een sportcursus (drie, vier of vijf lessen) volgen bij een lokale sportaanbieder. Van freerunning tot acrogym en van kickboksen tot tafeltennis. Er is van alles mogelijk!

Hoe het werkt

Kinderen in gemeente De Ronde Venen ontvangen via school een programmaboekje met daarin het aanbod van de sportaanbieders die dit jaar meedoen. Uit al het aanbod kunnen ze één of twee cursussen kiezen waaraan ze graag mee willen doen. Vervolgens moeten ze zich inschrijven via het online aanmeldformulier Kies je Sport. Dat kan tot en met zondag 8 maart 2020!

Uiterlijk twee weken na aanmelding ontvangen de kinderen een mail waarin staat of en voor welke cursus(sen) ze zijn geplaatst (soms gaat er een cursus niet door wegens te weinig aanmeldingen). Alle cursussen beginnen eind maart/begin april.

Meer informatie

Heb je vragen, neem dan even contact op met buurtsportcoach Ilse van Kippersluis via ivan kippersluis@teamsportservice.nl of 06-34 54 54 84.