HomeNieuwsMaak kennis met GOALCHA!

Maak kennis met GOALCHA!

Het Nederlands Handbal Verbond en Team Sportservice Provincie Utrecht nodigen buurtsportcoaches, vakleerkrachten, combinatiefunctionarissen en alle andere geïnteresseerde bewegingsaanbieders van harte uit om mee te doen met de workshop GOALCHA. In twee uur tijd leer je een nieuwe manier van bewegen kennen én doe je inspiratie op voor de Nationale Sportweek, die start op 15 september aanstaande. Dat zijn twee vliegen in één klap. Schrijf je dus gauw in!

Wat is GOALCHA?

GOALCHA is een andere manier van spelen met een bal. De speciale GOALCHA-bal is zacht, makkelijk te vangen en bevordert het samenspel want stuiteren is niet mogelijk. Bij GOALCHA staan plezier, het ontwikkelen van je balvaardigheid (vangen, mikken, treffen, jongleren) en laagdrempeligheid voorop. Hierdoor kan iedereen meedoen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, motorische en technische vaardigheden.

Inhoud workshop

Tijdens de workshop leer je zelf de basisvaardigheden van GOALCHA onder de knie te krijgen. Na afloop krijg je een GOALCHA-bal en handleidingen met oefeningen mee. Ook ontvang je een set leskaarten, die het Nederlands Handbal Verbond en Team Sportservice speciaal ontwikkelden voor kinderen. Met behulp van deze kaarten kunnen zij gemakkelijk zelf met het spel aan de slag.

Praktische informatie

Wat: workshop GOALCHA
Wanneer: 29 augustus
Tijd: 16.00 tot 18.00 uur
Waar: sportcentrum Helsdingen in Vianen
Toegang: gratis

Aanmelden

Lijkt het je het leuk om mee te doen met deze workshop? Meld je dan direct aan via dit formulier. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via jeugdhandbal@handbal.nl.