HomeNieuwsLekker voetballen in de voorjaarsvakantie!

Lekker voetballen in de voorjaarsvakantie!

Tijdens de voorjaarsvakantie organiseren onze buurtsportcoaches verschillende activiteiten in De Ronde Venen. Dit keer waren er een aantal voetbalactiviteiten! We hebben de kinderen zien dribbelen, passen en juichen! Bedankt aan alle spelers en organisatoren die deze voorjaarsactiviteiten onvergetelijk hebben gemaakt.

Cruyff Court Abcoude

Op het Cruyff Court in Abcoude kwamen jongens en meiden tussen de 8 en 12 jaar bijeen om lekker te voetballen. 1.5 uur lang is er goed en leuk gevoetbald in verschillende teams. Hierbij werd goed samengespeeld en werden er mooie acties en combinaties gezien. Stichting Abcoude Sport Buiten en buurtsportcoach Sanujo hebben de kinderen hebben ervoor gezorgd dat er goed en eerlijk gevoetbald kon worden.

Zaalvoetballen in Vinkeveen

In sporthal De Boei in Vinkeveen vond alweer de 4e editie van het zaalvoetballen voor kinderen van 10 tot 14 jaar plaats. Ook deze keer weer een goede opkomst waardoor er met meerdere teams gespeeld kon worden. Het werden potten met 5 tegen 5 in de zaal. Mooi om te zien hoe jong en oud, klein en groot sportief met elkaar omgaan en hierbij goed samenspelen om mooi voetbal te laten zien.

Kom jij de volgende keer ook?