HomeNieuwsHardloopmaatje gezocht voor Marc (29) uit Vinkeveen

Hardloopmaatje gezocht voor Marc (29) uit Vinkeveen

Marc is 29 jaar en woonachtig op een woongroep in Vinkeveen. Hij heeft een vorm van autisme. Maar bovenal is Marc een enorm fanatieke hardloper! En niet onverdienstelijk. Hij loopt met gemak 10 kilometer. Maar dat doet hij liever niet alleen. Daarom zoekt hij een hardloopmaatje. In een filmpje stelt onze buurtsportcoach aangepast sporten Elzemieke hem aan jullie voor: klik hier of bekijk het filmpje hieronder.

Loop jij ook graag met iemand anders? Zoek je een trainingsmaatje? Een stok achter de deur? Of wil je graag iets voor Marc betekenen? Neem dan voor meer informatie contact op met Elzemieke via evanempel@teamsportservice.nl of 06-10979770.

“Iedereen moet kunnen bewegen”, aldus Elzemieke. “In het verleden sportten mensen met een beperking vaak in andere groepen dan mensen zonder beperking. Tegenwoordig zijn we meer ‘inclusief’ aan het sporten. Dus mensen met en zonder beperking samen. Steeds meer mensen met een beperking zijn welkom in reguliere groepen. Marc en een toekomstig hardloopmaatje kunnen daar hopelijk weer een mooi voorbeeld van zijn!”