HomeNieuwsGratis zwemdag voor mensen met een beperking in Mijdrecht

Gratis zwemdag voor mensen met een beperking in Mijdrecht

Aangepaste Zwemdag 2019

Samen met Optisport De Ronde Venen organiseert Team Sportservice provincie Utrecht een zwemdag voor mensen met een beperking. Op vrijdag 27 december 2019 vanaf 10.00 uur zijn kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking welkom in het Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg 1). De ochtend staat in het teken van lekker samen bewegen en plezier maken. Aanmelden kan tot 24 december via de button op de homepage.

Programma

Deelnemers kunnen vrij zwemmen van 10.00 tot 12.00 uur, maar ook meedoen aan een aangepaste zwemles. Die staat om 10.30 uur op het programma. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk een aangepast zwemles is.

Gratis toegang

Lekker samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de zwemdag. Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. Andere extra personen of begeleiders dienen een zwemkaartje te betalen.

Uniek Sporten

Mensen met een beperking uit De Ronde Venen die graag willen sporten en of bewegen, maar geen idee waar hebben waar dit kan, kunnen terecht op het online platform unieksporten.nl. Daar is al het aangepaste sportaanbod gebundeld.

Meer informatie

Met vragen over de zwemdag kun je terecht bij Elzemieke van Empel via 06 10979770 of evanempel@teamsportservice.nl. Je kunt haar ook vragen stellen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of een afspraak maken voor een persoonlijk beweegadvies.