HomeNieuwsG-sportdag Atlantis en HVM een succes

G-sportdag Atlantis en HVM een succes

Korfbalvereniging Atlantis en Hockey Vereniging Mijdrecht hebben op zondag 15 februari samen een leuke sportdag georganiseerd voor kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke, licht lichamelijke of motorische beperking of een vorm van autisme. Met heel veel plezier hebben de beide G-teams kennis gemaakt met elkaar en de hockey- en korfbalsport. Er is een groot enthousiasme bij de G-leden, hun ouders en beide clubs om vaker samen te sporten. Dit zal de komende tijd bij HVM en Atlantis verder vorm krijgen.

Plezier hebben in het sporten en bewegen en het ontwikkelen van sociale en motorische vaardigheden staan voorop. Daarbij moeten deze kinderen en jongvolwassenen niet geremd worden door hun beperking, maar juist gesterkt worden in hun mogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen zich melden door een mail te sturen naar g-hockey@hvmijdrecht.nl of atlantistoppers@kvatlantis.nl.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de websites van beide verenigingen:www.kvatlantis.nl, onder het kopje G-korfbalwww.hvmijdrecht.nl, onder het kopje Hockey, G-hockey.