HomeNieuwsG-Hockeyteams Mijdrecht en Woerden spelen oefenduel

G-Hockeyteams Mijdrecht en Woerden spelen oefenduel

De G-Hockeyteams van Hockey Vereniging Mijdrecht en Mixed Hockey Club Woerden spelen zaterdag 31 oktober om 11.00 uur een oefenwedstrijd tegen elkaar in Mijdrecht. De teams trainen op dit moment één per week en spelen geen wedstrijden in competitieverband. Daarom is het een bijzonder moment dat beide teams de degens kruisen.

“Het leek ons leuk eens een keer een oefenwedstrijd te spelen”, zegt Daniëlle Hartog, vrijwilligerscoördinator van G-Hockey bij HVM. “Het is fijn om gezamenlijk op te kunnen trekken en kennis uit wisselen”, vult Randy van Schravendijk aan. Hij is als combinatiefunctionaris van Beweegteam Woerden betrokken bij G-Hockey van MHC. Het initiatief tot het oefenduel werd genomen na contact met sportconsulent Sandra van Wijhe-Faase van Sportservice provincie Utrecht. Zij is regionaal actief op het gebied van aangepast sporten in de gemeenten Woerden, Stichtse Vecht en De Ronde Venen.

Beide verenigingen bieden op dit moment, onder professionele begeleiding, hun sport aan kinderen en jongeren met een verstandelijke, licht lichamelijke of motorische beperking of een vorm van autisme aan. Plezier hebben in het sporten en bewegen en het ontwikkelen van sociale en motorische vaardigheden staan voorop. De twee teams hebben allebei nog plek voor spelers. “Iedereen is zaterdag dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen”, geven Randy en Daniëlle aan.

Voor meer informatie over het G-Hockey kan worden gekeken op www.hvmijdrecht.nl en www.mhcwoerden.nl. Voor meer informatie over aangepast sporten in De Ronde Venen en Woerden kan contact worden opgenomen met Sandra van Wijhe-Faase via telefoonnummer 030-209 99 98 of e-mailadres svanwijhe@sportserviceprovincieutrecht.nl.