HomeNieuwsBoekjes Kies je Sport uitgedeeld op scholen

Boekjes Kies je Sport uitgedeeld op scholen

Dit voorjaar kunnen kinderen van alle basisscholen in gemeente De Ronde Venen weer meedoen aan Kies je Sport. Met dit project kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten. Er worden meer dan 35 sportkennismakingscursussen bij verschillende sportaanbieders aangeboden. Zo maken ze dus niet alleen kennis met de sport, maar ook met de sportaanbieder zelf. Als dit bevalt, kunnen ze lid worden. Kinderen kunnen zich tot 2 maart aanmelden door op deze link te klikken.

Boekje

Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 in de gemeente De Ronde Venen ontvangen via school het Kies je Sport-boekje met daarin een overzicht van alle activiteiten. Hieruit kiezen zij zelf een sport waarvan zij een cursus van drie tot vijf trainingen willen volgen. Na de sluitingstermijn ontvangen ze een bevestiging met meer informatie over de cursus. In het aanbod zijn dit jaar onder meer fitness voor junioren, golf, scouting, turnen en volleybal opgenomen. Kinderen uit de gemeente De Ronde Venen die buiten de gemeente naar school gaan kunnen door hier te klikken het boekje digitaal bekijken.

Succesvol project

Kies je Sport is een sportstimuleringsproject dat wordt aangeboden door gemeente De Ronde Venen en wordt uitgevoerd door Sportservice De Ronde Venen. De afgelopen jaren is dit project uitgegroeid is tot een groot succes. Met vragen kan contact worden opgenomen met projectleider Jorrit Hansen.