HomeNieuwsBasisscholieren ontvangen kennismakingsaanbod sportactiviteiten

Basisscholieren ontvangen kennismakingsaanbod sportactiviteiten

Dit voorjaar kunnen kinderen van alle basisscholen in gemeente De Ronde Venen weer meedoen aan Kies je Sport. Met dit project kunnen kinderen voor slechts vijf euro kennismaken met verschillende sporten. Er worden meer dan 40 sportkennismakingscursussen bij verschillende sportaanbieders aangeboden. Zo maken ze dus niet alleen kennis met de sport, maar ook met de sportaanbieder zelf. Als dit bevalt, kunnen ze lid worden. Kinderen ontvangen de boekjes met het volledige aanbod op school en kunnen zich tot en met 14 maart aanmelden door hier te klikken.

Boekje
Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 in de gemeente De Ronde Venen ontvangen via school het Kies je Sport-boekje met daarin een overzicht van alle activiteiten. Hieruit kiezen zij zelf een sport waarvan zij een cursus van drie tot vijf trainingen willen volgen. Na de sluitingstermijn ontvangen ze een bevestiging met meer informatie over de cursus. Kinderen uit de gemeente De Ronde Venen die buiten de gemeente naar school gaan kunnen het boekje digitaal bekijken door hier te klikken.

Succesvol project
Kies je Sport is een sportstimuleringsproject dat wordt aangeboden door gemeente De Ronde Venen en wordt uitgevoerd door Team Sportservice De Ronde Venen. De afgelopen jaren is dit project uitgegroeid is tot een groot succes. Met vragen kan contact worden opgenomen met projectleider Rianne Schaap via telefoonnummer 0347 – 77 87 88 of e-mailadres rschaap@teamsportservice.nl.