HomeNieuwsBasisscholieren ontvangen boekje Kies je Sport

Basisscholieren ontvangen boekje Kies je Sport

Dit voorjaar kunnen kinderen van alle basisscholen in gemeente De Ronde Venen weer meedoen aan Kies je Sport. Met dit project kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten. Er worden meer dan vijftig sportkennismakingscursussen bij verschillende sportaanbieders aangeboden. Zo maken ze dus niet alleen kennis met de sport, maar ook met de sportaanbieder zelf. Als dit bevalt, kunnen ze lid worden. Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 in de gemeente De Ronde Venen ontvangen in februari via school het Kies je Sport-boekje met daarin een overzicht van alle activiteiten.

Boekje

Uit het boekje kiezen de kinderen een sport waarvan zij een cursus van drie tot vijf trainingen willen volgen. Na de sluitingstermijn ontvangen ze een bevestiging met meer informatie over de cursus. Kinderen uit de gemeente De Ronde Venen die buiten de gemeente naar school gaan kunnen door hier te klikken het boekje digitaal bekijken.

Succesvol project

Kies je Sport is een sportstimuleringsproject dat wordt aangeboden door gemeente De Ronde Venen en wordt uitgevoerd door Sportservice De Ronde Venen. De afgelopen jaren is dit project uitgegroeid is tot een groot succes. Met vragen kan contact worden opgenomen met projectleider Jorrit Hansen.