HomeNieuwsWeet jij de bewoners van Zuidoost in beweging te krijgen?

Weet jij de bewoners van Zuidoost in beweging te krijgen?

Bouw jij samen met ons mee aan een gezonder en sportiever Amsterdam Zuidoost door trainingen te verzorgen bij de Sportcontrainer of Funbox?! 

In Amsterdam Zuidoost zijn maar liefst 5 Sportcontrainers en 3 Funboxen. Deze mobiele sportfaciliteiten zijn uitgerust met sport- en spelmateriaal dat gratis gebruikt kan worden door actieve bewoners, trainers of lokale organisaties. De locaties van de 5 Sportcontrainer zijn: Holendrecht, Bijlmer Sportpark, Kraaiennest, Egoli/Geinwijk en A&O Hostel. De Funboxen staan in: Heesterveld, Florijn en Venserpolder.  

Team Sportservice Amsterdam is opzoek naar enthousiaste buurtbewoners of lokale organisaties die de buurt in beweging brengen. Door het gebruik van de Sportcontrainer kan je buurtbewoners, collega’s of bijvoorbeeld cliënten training geven zonder zelf in materiaal te hoeven investeren. Wil je meer informatie over de Sportcontrainer of Funbox, kijk dan op de website van Zuidoost Beweegt.

Klaar om een verschil te maken?

Neem nu contact op en meld je aan als trainer. Wil je wat extra’s doen? Word dan Vriend van de Sportcontrainer (zie hieronder)
Aanmelden kan bij Leon Leter via lleter@teamsportservice.nl of via Whatsapp op 0647639491. 

Wil jij wat extra’s doen voor de buurt? Word Vriend van de Sportcontrainer!

Word nu een Vriend van de Sportcontrainer en zet je in voor een actiever en gezonder Amsterdam Zuidoost! Team Sportservice Amsterdam is op zoek naar enthousiaste buurtbewoners of lokale organisaties, die hun kennis over de Sportcontrainer willen delen met de gemeenschap. Als Vriend van de Sportcontrainer ben jij een echte sportambassadeur. Je kent de ins en outs van de Sportcontrainer en staat klaar om trainers te inspireren en ondersteunen. 

Je helpt ons door: 

  • Het voeren van startgesprekken met nieuwe trainers  
  • Het mede-organiseren en promoten van evenementen  
  • Het inventariseren van het sportmateriaal  
  • Contact houden met lokale trainers 

Wat krijg je ervoor terug:  

  • Toegang tot de Sportcontrainer om deze voor jouw eigen doeleinden te gebruiken 
  • Waardevolle contacten binnen het sportnetwerk  
  • Persoonlijke ontwikkeling, leerzame taken om je cv mee aan te vullen zoals evenementenplanning, communicatie, teamwork en leiderschap

Samenwerken voor een gezonde gemeenschap 💪
Investeren in de toekomst 🏅
Sporten voor iedereen, altijd en overal ⚽ 

Aanmelden kan bij Leon Leter via lleter@teamsportservice.nl of via Whatsapp op 0647639491.