HomeNieuwsWebinar Corona & Sportaanbieders

Webinar Corona & Sportaanbieders

Het coronavirus bezorgt menig verenigingsbestuurder flink wat kopzorgen. Hoe hou je de club overeind, nu door de maatregelen de inkomsten stagneren, maar veel kosten doorlopen? Gelukkig zijn er inmiddels nieuwe richtlijnen en is gezamenlijk sporten voor de jeugd, onder voorwaarden, weer mogelijk.

Het is voor verenigingen belangrijk om vooruit te kijken en de financiële gevolgen van deze crisis onder de loep te nemen. Er zijn immers verschillende noodfondsen en maatregelen geopend waar ook verenigingen eventueel aanspraak op kunnen maken.

Verenigingsadviseurs van Team Sportservice Amsterdam zetten daarom de belangrijkste maatregelen en tips voor sportverenigingen op een rij in een interactieve webinar!

Het webinar bestaat uit een algemeen informatief gedeelte en een interactief gedeelte waarin verenigingen en sportaanbieders vragen kunnen stellen.

De volgende verenigingsondersteuners zullen aan het webinar deelnemen:

  • Richard Koets
  • Bas van Ormondt

Tevens sluit Peter van Aart aan bij het webinar. Peter is juridisch specialist bij Team Sportservice en Sportkader.

Het webinar is online en vindt plaats op maandag 11 mei van 20:00uur tot 21:00 uur.
Als u zich aanmeldt voor het webinar ontvangt u ruim voor het webinar een link op het opgegeven emailadres om het webinar te kunnen volgen.

Tijdens het webinar wordt er verwezen naar de checklist van het NOC*NSF. U kunt die checklist via deze LINK alvast bekijken. Mocht u vooraf al vragen hebben over onderwerpen op deze lijst, dan kunt u die bij het inschrijfformulier alvast noteren.