HomeNieuwsStagiair Communicatie en Content gezocht!

Stagiair Communicatie en Content gezocht!

Per 1 april 2020 is Team Sportservice provincie Amsterdam op zoek naar een creatieve en sportieve:

HBO Stagiair Communicatie & Content

Periode bespreekbaar

Dit ga je doen als stagiair

Ben jij creatief en sportief en vind je het leuk om verhalen over te brengen om een merk te versterken? Team Sportservice zoekt een stagiair Communicatie & Content die voor 3 of 6 maanden aan de slag gaat om de kracht van sport in tekst en beeld te vatten. 68 buursportcoaches zetten zich dagelijks in om elke Amsterdammer de kracht van sport te laten ervaren. Vertel jij hun verhaal? Je bent vrij in de vorm. Tekst, foto, video of een mix van deze drie.

Naast de tijd die je met jouw opdracht bezig bent, ondersteun je de communicatiemedewerker in de uitvoering van andere projecten. Social Media, interne communicatie, nieuwsbrieven en het ontwikkelen van drukwerk zijn daar een voorbeeld van. Zo maak je kennis met een breed scala aan activiteiten in het werkveld.

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bijna niets geeft ons meer voldoening dan om écht ieder mens, en daarmee de samenleving, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Team Sportservice Amsterdam levert op basis van haar expertise een aantal aanpakken die op de verschillende niveaus van ontwikkeling bijdragen aan het zelfredzaam maken van alle Amsterdammers en van de Amsterdamse sportaanbieders.  Van inactieve Amsterdammers naar actieve Amsterdammers. Met als doel: plezier in bewegen, plezier in sport en plezier in structureel sporten. Van hulpbehoevende sportaanbieders naar vitale sportaanbieders die vitaal genoeg zijn om een maatschappelijke bijdrage leveren. Met als doel: vitaler sportaanbod, meer sportaanbod, sport met een rol in zorg en participatie.

Dit breng jij mee

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde tweede of derdejaars HBO stagiair die flexibel en proactief is. De student is twee tot vijf dagen per week beschikbaar over een periode van 3 tot 6 maanden. Het aantal dagen is afhankelijk van het aantal stagedagen dat de opleiding bepaalt. De stagiair werkt op kantoor vanuit Amsterdam, in het werkveld (sportverenigingen, scholen etc.) of vanuit huis. In een enkel geval wordt je gevraagd ’s avonds of in het weekend te werken. Wij zijn op zoek naar een teamplayer die kan samenwerken met de verschillende partners, maar ook zelfstandig aan de slag kan. Vanzelfsprekend ontvang je hierbij voldoende begeleiding.

We zoeken iemand die zich goed kan inleven in mensen en situaties en een vlotte pen heeft. Ervaring met het ontwikkelen en bewerken van foto- en videomateriaal is mooi meegenomen. Om deze opdracht goed uit te voeren is het fijn als je conceptueel kan denken en het eindresultaat altijd in je achterhoofd houdt. Daarnaast vindt jij het leuk om mensen te interviewen en weet je de juiste vragen te stellen om tot een boeiend verhaal te komen.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is in onze organisatie verplicht. Mocht je deze nog niet hebben, dan helpen we je daar uiteraard mee. Team Sportservice hanteert geen stagevergoeding, maar we bieden natuurlijk wel een hele leuke, leerzame stage in een collegiale en sportieve werkomgeving.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV naar Merijn de Steur; mdesteur@teamsportservice.nl. Wil je meer informatie over deze stage? Stuur dan gerust een mail naar mdesteur@teamsportservice.nl.