HomeNieuwsSamen Sterker: “Een Inspirerende Duik in het Amsterdamse Sportnetwerk”

Samen Sterker: “Een Inspirerende Duik in het Amsterdamse Sportnetwerk”

Een inspirerende middag vol verbinding en samenwerking; dat was de eerste reguliere sessie van ‘Sportnetwerk Amsterdam’. Team Sportservice is medeorganisator van dit veelbelovende evenement in de kantine van ASV Arsenal. Met alle aanwezigen, waaronder vertegenwoordigers van de gemeente Amsterdam, sportbonden, procesbegeleiders, sportpedagogen en ons team van Team Sportservice Amsterdam, zijn we aan de slag gegaan met het thema clubondersteuning.

De middag begon met een heerlijke gezonde lunch, waarbij er al volop werd genetwerkt en ervaringen werden uitgewisseld. Vervolgens waren de bliksemintervisies aan de beurt, waarbij we samen aan de slag gingen met diverse casussen en elkaar konden helpen met waardevolle inzichten en oplossingen.

Een hoogtepunt was de ‘Spiegelsessie XL’, waarbij een voetbalvereniging centraal stond met haar uitdagingen. Het was fantastisch om te zien hoe creatief en betrokken iedereen was bij het bedenken van oplossingen voor dit specifieke probleem.

Als Team Sportservice Amsterdam zijn we dankbaar dat we deel uitmaken van dit netwerk en de mogelijkheid hebben om samen te werken met zulke betrokken professionals. We kijken ernaar uit om de opgedane inzichten en contacten te benutten om de sportclubs in Amsterdam nog beter te ondersteunen!