HomeNieuwsLouis van Gaal aan de slag als Assistent

Louis van Gaal aan de slag als Assistent

Een masterclass met inspirerende inzichten voor de Amsterdamse jeugdtrainer. Met Louis van Gaal en  Marijn Beuker (AZ). Presentatie door Barbara Barend.

Speciaal voor jeugdtrainers en iedereen die bij de sportclub een rol heeft in hun ontwikkeling, schikt Louis van Gaal zich voor één keer in de rol van assistent. Samen met Barbara Barend en Marijn Beuker (Hoofd Prestatie & Ontwikkeling AZ) verzorgt hij een masterclass over vier inzichten voor jeugdtrainers: structureren, stimuleren, individueel aandacht geven en regie overdragen. Met inspirerende voorbeelden en verhelderende observaties brengen zij deze belangrijke inzichten tot leven.

Welke sport het ook is, van atletiek tot zwemmen. Deze masterclass is verplichte kost voor iedere trainer, coach en jeugdleider in Amsterdam. Maar juist ook voor al die mensen die zich bezighouden met het opleiden en begeleiden van deze onmisbare groep vrijwilligers, wordt dit een avond om niet te missen.

Jeugdtrainers zijn bepalend voor het spelplezier, de ontwikkeling én resultaten van jonge sporters. Maar poeh, er komt een hoop kijken bij het coachen van al die Amsterdamse stuiterballen. Daarom krijgt iedere jeugdtrainer van de gemeente Amsterdam een persoonlijke assistent: Dé Assistent. Een digitaal platform boordevol workshops, online trainingen, video’s en artikelen. Inspirerend, herkenbaar en vooral: praktisch!

Datum:                dinsdag 11 mei 2021

Tijdstip:               19.30 tot ongeveer 20.30 uur

Locatie:               online

Ga voor meer info en inschrijven naar assistent.amsterdam.nl/masterclass