HomeStadsdeel Amsterdam Nieuw-West

Stadsdeel Nieuw-West

Team Nieuw-West wil samen met de gemeente en partners scoren in de wijk. Dat doen we door alle inwoners uit Nieuw-West te laten profiteren van de positieve effecten van sporten, bewegen een gezonde leefstijl. Tijdens de wedstrijdbespreking stemmen we met de gemeente, partners en inwoners de tactiek af, zodat we doelstellingen én de manier waarop we de tegenstander (de opgave) verslaan helder hebben. Zo maken we impact daar waar dat het meest nodig is. 

HomeStadsdeel Amsterdam Nieuw-West

VERBINDEN, SIGNALEREN, SCOREN

Onze ervaren sportregisseurs staan opgesteld als mid-mid om het speelveld aan elkaar te verbinden, uitdagingen in de wijk te signaleren en de bal panklaar te leggen om te scoren. Het team is niet zelfzuchtig en geeft assists aan andere collega’s in de wijk als zij vrij voor de goal staan. De tactiek die we inzetten past in een keten van meerdere tactieken en staat niet op zichzelf. De medewerkers vliegen over de flanken, kennen het hele veld (Nieuw- West) en enthousiasmeren inwoners voor het spel. In de rust evalueren we met de staf en samenwerkingspartners of een wissel nodig is om de overwinning over de streep trekken. Na afloop kijken we wat beter moet om de volgende wedstrijd beter aan de start te staan  

ONZE EIGEN SPEELSTIJL: VOOR DE AMSTERDAMMER

We zetten de lokale gebiedsopgaven en de agenda Sport & Bewegen om naar toegankelijke, doelgerichte activiteiten. Zo staan de gebiedsopgaven altijd centraal. De mate waarin Amsterdammers bewegen en sporten is ongelijk verdeeld. Om de kansengelijkheid te vergroten, investeren we daar waar het nodig is. Per gebied werken wij aan een stevig netwerk. Partners in de wijk helpen ons bij het bereiken van de juiste doelgroep. En we verwijzen inwoners door naar partners, bijvoorbeeld voor een structureel vervolgaanbod.

De Opstelling

Tim van der Meer

Team Manager

Fiona van Diepen

Beweeg- en Leefstijlcoach
Gezonde Leefstijl Volwassenen

Brend Stijsiger

Buurtsportcoach
Jeugd & Onderwijs