HomeInspiratiesessie “Meer Middelen in Korte Tijd”

Inspiratiesessie “Meer Middelen in Korte Tijd”

Inspiratiesessie meer middelen in kortere tijd  

Inkomsten zijn voor alle sportaanbieders belangrijk. Zonder deze inkomsten kunnen er natuurlijk geen sportactiviteiten voor de leden georganiseerd worden. Het gros van deze inkomsten zal uit contributie komen. Vaak houdt een aanbieder na alle vaste lasten weinig over en in deze tijd gaan die lasten voor veel aanbieders ook nog eens flink om hoog.  

Wat zijn nou manieren om extra inkomsten te genereren? Wat zijn subsidies en financiële ondersteuningen waar je gebruik van kan maken als vereniging en waar kan ik die vinden of wat moet ik hiervoor doen? 
Een andere manier is het aangaan van een sponsorovereenkomst met een andere organisatie. Hoe zorg je er als sportaanbieder nou voor dat je interessant bent voor zo een bedrijf, hoe pak je dat aan? 

 

Tijdens en inspirerende sessie op de avond van woensdag 26 oktober proberen we jullie op veel van deze vragen een concreet antwoord te geven. Rondom deze sessie zal Team Sportservice jullie ook met individuele vraagstukken helpen. 

Belangrijk: De sessie gaat niet over de ledenadministratie, contributie-inning of de financiële huishouding van de sportaanbieder. Hij richt zich puur op de mogelijkheden van een extra financiële impuls. 

 

Naam(Vereist)