IJburg Strand Obstacle Run 2024

IJburg Strand

, , , Nederland

IJburg Strand



Nederland

Klim, ren, klauter en ren over de obstakels op het IJburg strand tijdens de 2e editie van de IJburg Strand Obstacle Run. Na een succesvolle 1e editie is het tijd voor de 2e IJburg Strand Obstacle Run.

 

Daag je buurman, vrienden, juf, meester of ouders uit en laat je verrassen door het leuke obstakel parcours op IJburg strand. Eén keer per jaar toveren we het strand om tot uniek obstakel parcours. En jij kan erbij zijn!

Er zijn 3 categorieën:

  • Ouder-kind
  • 12-16
  • 16+ en volwassenen

Voor iedere categorie is het parcours leuk en uitdagend. Het draait uiteindelijk allemaal om samenwerken en het parcours volbrengen. Schrijf je nu in via deze link: IJburg Strand Obstacle Run 2024.

Meer informatie? Of de beelden terugkijken van 2023? Hier vind je alles over de IJburg Obstacle Run. 

* De tijden zijn nog onder voorbehoud. Let op! Vol is vol, dus schrijf je snel in om zeker te zijn van een plekje. Het parcours is leuk voor alle leeftijden, minimale leeftijd is 6 jaar. Én je moet in bezit zijn van Zwemdiploma A. Ben je <12 doe dan mee met een oudere broer, zus, vriend, ouder of volwassene. De IJburg Strand Obstacle Run wordt georganiseerd door Team Sportservice & is een samenwerking met verschillende partijen op IJburg Strand.

Ijburg strand obstacle run 2024 obstakels op het strand van ijburg. durf jij de uitdaging aan?