HomeNieuwsFC Utrecht Gemeenteweken begonnen

FC Utrecht Gemeenteweken begonnen

Van 9 tot en met 23 februari vinden de FC Utrecht gemeenteweken plaats in Vijfheerenlanden! Tijdens deze weken organiseert Team Sportservice Vianen allerlei sportieve activiteiten voor jong en oud. “Samen met FC Utrecht willen we gedurende de gemeenteweken extra aandacht vragen voor het belang van een gezonde leefstijl”, vertelt Patrick Hilhorst van Team Sportservice Vianen.

Aftrap gemeenteweken: FITTEST en gezondheidschecks

De aftrap van de gemeenteweken vond plaats op 9 februari tijdens de FITTEST voor 50-plussers in het Hof van Batenstein in Vianen. Iedereen die meedeed aan deze FITTEST kon een lootje trekken en maakte daarmee kans op kaarten voor de wedstrijd FC Utrecht – Excelsior op zaterdag 23 februari. Er gingen vier gelukkige winnaars met een kaartje naar huis! Op 11 en 12 februari vinden de gezondheidschecks plaats van de medewerkers van het Hof van Batenstein en op 20 februari is er een tweede FITTEST voor 50-plussers in het gemeentehuis in Vianen.

Clinic, walking football en afsluiting in de Galgenwaard

FC Utrecht verzorgt op 20 februari voor de jeugdspelers van SC Everstein een voetbalclinic en de Oldstars spelen die dag een potje walking football met de leden van volwassenensportclub Blankensteijn Beweegt. De gemeenteweken worden afgesloten met de wedstrijd FC Utrecht – Excelsior op zaterdag 23 februari. Bij deze wedstrijd mogen 25 kinderen uit gezinnen met lage inkomens komen kijken. Zij worden met de fanbus van FC Utrecht naar het stadion gebracht. Ook een groep senioren uit Vijfheerenlanden is door FC Utrecht uitgenodigd om vanuit het ouderenvak naar de wedstrijd te kijken.

Ook kaartjes voor de wedstrijd winnen?

Doe mee aan Vianen Beweegt! Vanaf de eerste week van maart kun je via Vianen Beweegt bij lokale sportaanbieders 5 proeflessen volgen voor slechts 15 euro. Onder alle deelnemers die zich voor 20 februari inschrijven voor Vianen Beweegt verloten we twee kaarten voor de wedstrijd. Schrijf je dus snel in! Hou daarnaast de Facebook-pagina van Team Sportservice Vianen in de gaten voor een leuke winactie!