HomeNieuwsDoe mee met Vianen Beweegt

Doe mee met Vianen Beweegt

In de eerste week van maart gaat Vianen Beweegt weer van start! Een initiatief van de gemeente Vijfheerenlanden en Team Sportservice Vianen met het doel zoveel mogelijk mensen in de regio Vianen te motiveren om kennis te gaan maken met het lokale sport- en beweegaanbod. Tijdens Vianen Beweegt kan iedereen, van 18 tot 65+, voor slechts 15 euro meedoen aan 5 sport- of beweeglessen naar keuze. Meld je nu aan en ontdek van welke sport jouw hart sneller gaat kloppen!

Vianen Beweegt is er voor iedereen

Patrick Hilhorst, regiocoördinator bij Team Sportservice provincie Utrecht: “De sportaanbieders in regio Vianen hebben een heel gevarieerd aanbod, dat we met behulp van Vianen Beweegt graag in de etalage zetten. Het is voor mensen die weer of meer willen gaan bewegen een mooi duwtje in de rug om in actie te komen. Maar ook als je al regelmatig sport kun je natuurlijk meedoen. Probeer eens iets nieuws uit! Of misschien heb je jouw sport al gevonden, maar zoek je nog een vereniging waar jij je thuis voelt. Het is allemaal mogelijk tijdens Vianen Beweegt.”

Schrijf je in en win!

Een overzicht van het aanbod van dit jaar vind je in deze brochure of op de aanmeldpagina. Onder alle deelnemers die zich voor 20 februari aanmelden verloot Team Sportservice Vianen kaarten voor de wedstrijd FC Utrecht-Excelsior op zaterdag 23 februari. Schrijf je dus snel in en win!

FITTEST voor 50-plussers

In aanloop naar Vianen Beweegt kunnen 50-plussers meedoen aan een gratis FITTEST. Deze test bestaat uit een aantal laagdrempelige oefeningen. Op basis van de resultaten geven de beweegconsulenten van Team Sportservice Vianen de deelnemers een persoonlijk beweegadvies en kan er bekeken worden welk aanbod van Vianen Beweegt voor hen geschikt zou zijn. Een goed gemeten begin is het halve werk, dus kom vooral langs op zaterdag 9 februari in het Hof van Batenstein (10.00 tot 15.00 uur) of op 20 februari in het gemeentehuis van Vianen (13.00 tot 16.00 uur). Aanmelden kan via dit formulier.