HomeNieuwsBuitenspeeldag 12 juni startsein Fit4Kids

Buitenspeeldag 12 juni startsein Fit4Kids

Buitenspeeldag 2019

Team Sportservice Vianen en BSO Wijs organiseren op 12 juni de Nationale Buitenspeeldag in Vianen. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn tussen 14.30 en 17.00 uur van harte welkom in de nieuwe buitenspeeltuin achter Helsdingen Sport & Cultuur. Zij kunnen onder meer vuur maken, klimmen en klauteren, beachvolleyballen en meedoen aan de spijkerbroekestafette. Kinderen hoeven zich niet aan te melden en mogen komen hoe laat ze willen. De Buitenspeeldag is tevens het startsein voor Fit4Kids.

Fit4Kids
Tijdens Fit4Kids krijgen alle basisscholieren in Vianen, Everdingen, Zederik en Hagestein een ‘krullenkaart’. Daarop kunnen ze krullen verdienen door gezonde keuzes te maken. Zo worden de kinderen beloond als ze water drinken, fruit of groente eten als tussendoortje en meedoen met de beweegfilmpjes van Fit4Kids. Kinderen die genoeg krullen verdienen, maken op 28 juni tijdens de afsluitende Modderdag kans op een sportieve prijs. Meer informatie vind je door hier te klikken.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Buitenspeeldag kan contact worden opgenomen met Tessa Brouwer van Team Sportservice Vianen via tbrouwer@teamsportservice.nl. Haar collega Renske Toebes kan worden benaderd met vragen over Fit4Kids. Zij is bereikbaar via rtoebes@teamsportservice.nl