HomeSportcafé 16 januari 2023

Sportcafé 16 januari 2023

Wethouder Lars Carree, afdeling Sport van gemeente Zandvoort en Team Sportservice Zandvoort nodigen jou van harte uit voor het Sportcafé op 16 januari 2023.

Het Sportcafé staat in het teken van versterken door verbinden. Naast een één op één met wethouder Lars Carree, biedt het sportcafé ook de mogelijkheid om met andere sportorganisaties in gesprek te komen. Door het opbouwen en onderhouden van een sterk sportnetwerk in Zandvoort kunnen we van elkaar leren en elkaar en daarmee de sport versterken.

 

Maandag 16 januari 2023   |   Watersportvereniging Zandvoort, Boulevard Paulus Loot 1-Z

 

Programma

19.45 – 20.00 uur Inloop

20.00 – 20.15 uur  Opening en vraaggesprek met wethouder Carree

20.15 – 20.25 uur  Presentatie IJslandspreventiemodel

20.30 – 21.30 uur  Home run sessie* & verenigingsmarkt**

21.30 – 21.35 uur  Roundup

21.35 – 22.00 uur  Borrel

 

* Home run Sessie

Aan dit gedeelte kunnen maximaal 10 personen/organisaties deelnemen. Deelnemers draaien iedere 5 minuten door naar het volgende honk. Op ieder honk treffen zij een andere gesprekspartner. Eén van de gesprekspartners is wethouder Lars Carree. Op deze manier heb je als deelnemer altijd 5 minuten de tijd om met de wethouder in gesprek te gaan over wat belangrijk is voor jullie vereniging of sportorganisatie.

 

** Verenigingsmarkt

Tijdens de verenigingsmarkt is er de mogelijkheid om informatie in te winnen over thema’s als vrijwilligers- of ledenwerving -behoud, extra financiën, het opleiden van technisch kader of het IJslandspreventiemodel. Over deze onderwerpen kun je in gesprek met verenigingsondersteuners van Team Sportservice en ambtenaren van de afdeling sport van gemeente Zandvoort.

 

Home run sessie

Voor de home run sessie met de wethouder zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. Om hier aan deel te kunnen nemen moet je, jezelf aanmelden. Bij meer interesse dan het beschikbaar aantal plekken worden plekken op basis van loting toegewezen.