HomeRollatorwandelen

Rollatorwandelen

Iedere maandag start de les rollatorwandelen in Zandvoort. In deze les wandelen de deelnemers onder begeleiding 30 minuten in de omgeving van start- en eindpunt Ontmoetingscentrum Juttershart. Na afloop drinkt de groep gezellig een kopje koffie of thee. Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom en er zijn geen kosten aan deze activiteit.

Wanneer iemand afhankelijk wordt van een rollator, kan dat wel even wennen zijn. Bewegen zorgt voor bevordering van de algehele fitheid en voor sociale contacten. Daarom werken Team Sportservice Zandvoort en Ontmoetingscentrum Jutterhart samen om mensen met een rollater ook een beweegmoment te bieden waar ze veillig aan kunnen deelnemen. Aan het rollatorwandelen zitten geen kosten verbonden.

Zekerder op straat
Het tempo en de afstand worden aangepast aan het niveau van de groep. Door middel van het wandelen werken de deelnemers aan hun conditie en ervaren zij dat ze steeds een beetje langer kunnen lopen en/of makkelijker bewegen. Ook merkt docent Duco Boukes dat de groepsles kan helpen om de wandelaars zekerder op straat te laten voelen, waardoor ze ook makkelijker de deur uit gaan. Deelnemers zonder rollator, zoals begeleiders, zijn ook van harte welkom.

WatRollatorwandelen
Voor wieIedereen met een rollator
WanneerIedere maandag
Hoe laat13.00 uur - 14.00 uur
WaarOntmoetingscentrum Juttershart
Burgemeester Nawijnalaan 102A in Zandvoort
Extra infoKleding aanpassen aan het weer. Uiteraard is een begeleider/maatje van harte welkom. Naderhand kunt u gezellig een kopje koffie of thee drinken (op eigen kosten).

Neem voor vragen contact op met Duco Boukes of bel 023 – 30 40 700. Volg ons op Facebook en Instagram