HomeNieuwsZandvoorste kinderen kunnen weer deelnemen aan JeugdSportPas

Zandvoorste kinderen kunnen weer deelnemen aan JeugdSportPas

Ook dit schooljaar kunnen Zandvoortse kinderen uit groep 5 t/m 8 weer deelnemen aan de JeugdSportPas. Verspreid over 4 blokken worden ongeveer 10 sporten aangeboden. Deelname aan een cursus van 4 lessen kost 5 euro. In blok 1 (september/oktober) wordt in ieder geval hockey (ZHC) aangeboden. In blok 2 (december) kan onder meer worden ingeschreven voor zumba (Kenamju) en golf (Open Golf Zandvoort). In 2013 staan onder meer aikido, surfen, powerkiten/suppen en golf op het programma. De komende tijd worden er nog meer sporten toegevoegd aan het programma.

Wie mee wil doen aan de JeugdSportPas surft naar www.sportserviceheemstedezandvoort.nl en klikt op de banner JSP. Inschrijven voor blok 1 kan nog tot 16 september.

De JeugdSportPasHet sportstimuleringsproject ‘Jeugd Sport Pas’ wordt in het kader van Zandvoort Actief gefinancierd door de gemeente Zandvoort om kinderen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs tegen een lage prijs kennis te laten maken met diverse takken van sport. De JeugdSportPas wordt uitgevoerd door Sportservice Zandvoort. Zij betrekken bij de uitvoering daar waar mogelijk de plaatselijke sportverenigingen. Ook de basisscholen zijn betrokken bij het project. De vakdocenten lichamelijke opvoeding geven waar mogelijk een introductieles van een aantal sporten en stimuleren de kinderen om in te schrijven.