HomeNieuwsDuco Bauwens en Henk Pieterse brengen Zandvoort in Beweging bij jubileum The Lions

Duco Bauwens en Henk Pieterse brengen Zandvoort in Beweging bij jubileum The Lions

Op zondagochtend 20 september is Duco Bauwens aanwezig in de Korver Sporthal voor een work-out met de inwoners van Zandvoort. Naast de work-out van Duco zijn er nog andere activiteiten, zoals een basketbalclinic van Henk Pieterse, diverse e-games en basketbalgames. Bovendien staan 4 basketballessen op het programma van blok 1 van de JeugdSportPas.

Zandvoort in Beweging
Duco Bauwens is elke ochtend op televisie te zien bij het programma ‘Nederland in Beweging’ samen met Olga Commandeur. Hierbij zorgt hij dat Nederland een sportieve start van de dag heeft. Op zondag 20 september van 10.00 uur tot 12.00 uur is Duco in de Korver Sporthal om twee keer (10.00 uur en 11.00 uur) een work-out te verzorgen voor inwoners van Zandvoort.

50 jaar BV the Lions
Naast Duco Bauwens zijn er nog meer activiteiten op 20 september, allemaal in het kader van 50 jaar Basketbalvereniging the Lions. Gelijktijdig met Duco verzorgt the Lions basketbalgames en zijn er verschillende e-games, zoals dansmatten en fitlights.

Om 12.00 uur is er een basketbalclinic voor de jeugd tot en met 18 jaar verzorgd door basketballegende Henk Pieterse. Kinderen die zich hiervoor inschrijven krijgen een t-shirt. Inschrijven kan via de site van de JeugdSportPas, te vinden op www.sportserviceheemstedezandvoort.nl. Om 16.00 uur is de reünie van The Lions met een wedstrijd tussen The Lions en Flamingo Levi’s.

Alle activiteiten zijn gratis voor de deelnemers. Meer informatie is te vinden op www.sportserviceheemstedezandvoort.nl.