Bekijk ons sport- en beweegaanbod

Team Sportservice Zandvoort organiseert verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. Alle wekelijkse sport- en beweegactiviteiten worden geplaatst op Noord-Holland Actief. Of bekijk hieronder ons aanbod:

Sporty Mondays 6 t/m 12 jaar

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuif! Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen op maandagmiddag mee doen met de Sporty Mondays. Lees meer.

Sporty Thursdays 6 t/m 12 jaar

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuif! Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen op donderdagmiddag mee doen met de Sporty Thursdays. Lees meer.

Walking Football

Voetbal staat bekend als contactsport. Een sport waarbij je continu in beweging bent, vaak rennend over het veld. Er is echter ook een variant van het spel. Lijkt het u leuk om een nieuwe vorm van bewegen te ontdekken? Doe dan mee aan Walking Football. Lees meer.

Sportief Fit

Iedere donderdag start de les Sportief Fit in Zandvoort. In deze les sporten de deelnemers onder begeleiding maximaal 60 minuten in en rondom de omgeving van Ontmoetingscentrum Juttershart. Lees meer.

Rollatorwandelen

Iedere maandag start de les rollatorwandelen in Zandvoort. In deze les wandelen de deelnemers onder begeleiding 30 minuten in de omgeving van start- en eindpunt Ontmoetingscentrum Juttershart. Lees meer.

Inschrijven

Heb je al een les gevonden? Schrijf je dan nu in via het platform Noord-Holland Actief (zie button hieronder). Hierop staan alle sport- en beweegactiviteiten van Team Sportservice, maar ook van andere aanbieders.

  1. Maak een account:

    Ben je nieuw op Noord-Holland Actief? Maak dan eerst een account (zie handleiding inschrijven activiteit).

  2. Vind jouw activiteit:

    – Typ in de zoekbalk de naam van de activiteit (bijvoorbeeld ‘rollatorwandelen’) of de sportaanbieder (bijvoorbeeld ‘Sportservice’).
    – Bekijk het hele aanbod en gebruik daarbij de filters aan de linkerzijde om jouw voorkeuren aan te geven.
    – Lees de handleiding voor het boeken van een activiteit.

Vragen?

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en kom je er niet uit? Dan helpen we je graag. Neem contact op via e-mail of bel 023 – 304 07 00.