HomeNieuwsNieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers

Bij aanvang van het nieuwe schooljaar zijn weer veel nieuwe medewerkers gestart bij Team Sportservice. Wij stellen ze graag aan u voor. Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes!

Dominique van der Stelt

Mijn naam is Dominique, 23 jaar en wonend in Oostzaan. Op de basisschool wist ik het al: later word ik juf! Na mijn studie aan de ALO is dit alweer het 2e jaar dat ik mag werken in het onderwijs. Naast mijn werk als docent bewegingsonderwijs ben ik vaak bezig met mijn eigen sporten: bootcamp en korfbal. Vanaf 4-jarige leeftijd ben ik al te vinden op het korfbalveld en hiermee vlieg ik regelmatig de wereld rond. Daarnaast heb ik echt een passie voor alle doelsporten. Team Sportservice is een mooie organisatie, waar ik de kans krijg mij professioneel verder te ontwikkelen. Ik heb er super veel zin in!

Anouk Spies

Mijn naam is Anouk Spies. Ik ben 22 jaar oud en woon sinds kort, samen met mijn vriend, in Haarlem. Ik heb de ALO in Nijmegen gedaan en kom zelf uit Wageningen. In mijn vrije tijd ben ik veel op de wielrenfiets te vinden. Ik fiets al vanaf mijn 6e en ik doe dit nog altijd met veel plezier. Daarnaast vind ik het heerlijk om buiten te zijn en om door de natuur te wandelen. Team Sportservice sprak mij heel erg aan omdat ik veel voldoening haal uit het geven van de gymles op de basisschool. Ik vind het mooi om te zien dat leerlingen plezier beleven aan sport en daarnaast help ik de leerlingen graag in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Ook spreekt het mij heel erg aan om op verschillende scholen les te geven. Ik kijk er naar uit!

Marjolein Seegers

Mijn naam is Marjolein, 22 jaar oud en ben afgelopen jaar afgestudeerd aan de ALO in Amsterdam. Mijn hobby’s zijn volleyballen en verre reizen maken (backpacken). Dit jaar zal ik met veel enthousiasme bij Team Sportservice gaan werken en ik kijk ernaar uit om met de kinderen aan de slag te gaan!

Anne Gruwèl

Hoi ik ben Anne Gruwèl en ik ben 17 jaar. Ik woon in Volendam en zit op school in Amsterdam-Noord op het ROC Top op het NDSM. Ik studeer daar voor medewerkend evenementen organisatie en online marketing. Ik loop nu stage bij Team Sportservice in Volendam bij Mark Hendriks. Ik ga in de maanden september, oktober en november aan de slag met het clinicprogramma voor mensen met lichte tot matige beperkingen. Ik ben er heel enthousiast over en ben blij dat ik hier deel van uit mag maken.