HomeNieuwsFit- & Vitaaldag 60+ Edam-Volendam

Fit- & Vitaaldag 60+ Edam-Volendam

Het is belangrijk om gezond en fit te blijven. Dit kan door een gezonde leefstijl aan te nemen en te behouden. Team Sportservice, CBW Volendam, de Zorgcirkel, Evean, de lokale sportaanbieders en de gemeente Edam-Volendam willen 60-plussers ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Daarom nodigen wij alle senioren uit voor de Fit- & Vitaaldag 60+ op zaterdag 28 mei 2022. 

Tijdens de Fit en Vitaaldag 60+ op zaterdag 28 mei krijgen de 60-plussers de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan verschillende fitheidstesten en een bezoek te brengen aan de Beweegmarkt.  

Beweegmarkt

Tijdens de Beweegmarkt presenteren lokale (sport)aanbieders hun aanbod voor senioren. De senioren krijgen de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan verschillende fitheidstesten en proeflesjes. Zo is er bijvoorbeeld een jeu de boules baan, een proefles cognitieve fitness en een presentatie over pijnvrij bewegen. Ook zijn er fysiotherapeuten, diëtisten en wijkverpleegkundigen aanwezig. 

Fitheidstest

Bezoekers kunnen er vrijwillig voor kiezen om deze dag hun fitheid te testen. Bijvoorbeeld de balans, kracht, uithoudingsvermogen, BMI of vetpercentage. Zo krijgen bezoekers een compleet beeld van hun eigen fitheid. 

Waar en wanneer?

De Fit- & Vitaaldag 60+ vindt plaats op zaterdag 28 mei 2022 van 10:00 – 14:00 uur in het Pop- en Cultuurhuis PX, W.J. Tuijnstraat 15, 1131 ZH Volendam. De bezoekers bepalen zelf op welk tijdstip zij de Fit- & Vitaaldag 60+ willen bezoeken. 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Leonie Koorn van Team Sportservice via lkoorn@teamsportservice.nl. 

Wij hopen u op zaterdag 28 mei te zien bij de Fit- & Vitaaldag 60+ in het Pop- en Cultuurhuis PX!