Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd voor jouw vereniging

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd voor jouw vereniging

Herken je dat? Meer werk dan vrijwilligers, waardoor je toch maar weer zelf aan de slag gaat? Weet je dat 95% van de leden van een vereniging wel iets wil doen? Als de aanpak maar juist is.

We gaan graag met je aan de slag om de juiste aanpak bij jouw vereniging in de praktijk te brengen. Daarom nodigen we je uit om met je club mee te doen aan ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’. Dit traject is voor elke verenigingsbestuurder die een actief vrijwilligersbeleid wil. Met Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd ga je daadwerkelijk tot actie over. Niet alleen; binnen de club vorm je een campagneteam dat wordt begeleid door een online coach.

Door de stappen die je tijdens het traject doorloopt krijg je beter inzicht in wie de vrijwilligers van de vereniging zijn en welke taken zij allemaal vervullen. Daarnaast wordt inzichtelijk welke taken nog niet zijn ingevuld en wie daarvoor geschikt zijn. Een goed vrijwilligersbeleid zorgt ervoor dat de lasten over veel schouders verdeeld worden en vrijwilligers niet overbelast raken en afhaken.

Vanuit de sportlijn van het Sportakkoord kan het traject Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd nu gratis worden aangeboden. Er is plaats voor 10 verenigingen. Wees er snel bij, want vol=vol

Het traject bestaat uit drie gezamenlijke online bijeenkomsten. Tussen de bijeenkomsten gaan de deelnemers via een e-learning met huiswerk aan de slag, met ondersteuning van de docent. De eerste bijeenkomst is op maandag 1 maart. De overige bijeenkomsten worden in overleg met de deelnemers gepland. Het is de bedoeling dat er iedere bijeenkomst 2 tot 4 personen per vereniging aanwezig zijn. De bijeenkomst begint om 19:30 uur en duurt tot ca. 21:00 uur.

Nog niet overtuigd? In bijgaand filmpje meer informatie over de methodiek: https://vimeo.com/187893763

Meld u aan door een mail te sturen naar: svanlochem@teamsportservice.nl 

Graag onder vermelding van:

  • Naam vereniging
  • Gemeente
  • Deelnemer 1 / e-mail
  • Deelnemer 2 / e-mail
  • Deelnemer 3 / e-mail
  • Deelnemer 4 / e-mail