Informatiebijeenkomst Meer vrijwilligers voor jouw vereniging!

AV Monnickendam

Cornelis Dirkszlaan 352, 1141 XS, Monnickendam, Nederland

AV Monnickendam

Cornelis Dirkszlaan 352
1141 XS Monnickendam
Nederland

Vrijwilligers werven en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat geldt ook voor het besturen van een vereniging. Meerdere verenigingen uit Waterland kampen met een te kort aan vrijwilligers. Daarom organiseert Buurtsportcoach Rosa Schouten een informatiebijeenkomst over de succesvolle cursus ‘Meer Vrijwilliger in Kortere Tijd’. 

Uit de vragenlijst die begin dit seizoen verspreid is door de Buurtsportcoach is gebleken dat ook de verenigingen/organisaties in onze gemeente kampen met een (toekomstig) vrijwilligerstekort. De cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ is gebaseerd op een persoonsgerichte werving van vrijwilligers. Deze werkwijze heeft in de praktijk keer op keer geleid tot succesvolle resultaten zoals vergroting vrijwilligerspool, invullen bestuursfuncties, etc. Inmiddels hebben ruim 1100 verenigingen in heel Nederland de methode met succes toegepast.

Gedurende de bijeenkomst ontvangt u van onze verenigingsadviseur informatie, tips en tricks om uw (toekomstig) vrijwilligerstekort op te lossen en kunt u uw vereniging inschrijven voor deelname aan de cursus.

Programma

19:15 Inloop
19:30 Kennismaken met de Buurtsportcoach
19:45 Kennismaken met buurtverenigingen
20:00 Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd
20:45 Met elkaar in gesprek onder het genot van een drankje

Uw vereniging komt toch ook? Aanmelden kan via onderstaand formulier!

Meer info

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met uw Buurtsportcoach Rosa Schouten, 0229 28 77 04.

 

Aanmeldformulier informatiebijeenkomst MVKT