Online webinar Sportakkoord voor sport- en beweegliefhebbers in de gemeente Landsmeer

Aanmelden webinar voor sport- en beweegliefhebbers in de gemeente Landsmeer - donderdag 26 november

Over het online webinar:

Sport & bewegen sterk en zichtbaar, dat is de centrale ambitie van het Sportakkoord Landsmeer. Een lokaal Sportakkoord biedt handvatten om het gemeentelijk sportbeleid vorm te geven. In een waardevol proces in de periode januari tot en met juni hebben betrokken partijen het Sportakkoord opgesteld. De raad heeft kennisgenomen aan het Sportakkoord. Het is tijd om het document officieel te ondertekenen en samen aan de slag te gaan! 14 supporters (sportverenigingen, organisaties en gemeente) onderschrijven het Sportakkoord Landsmeer en zetten op een ludieke wijze hun handtekening. Dit moment delen we graag samen met u. Hiervoor bent u digitaal van harte uitgenodigd.

René Wormhoudt over de motorische ontwikkeling van kinderen

Naast de ondertekening van het Sportakkoord vertelt René Wormhoudt als spreker over de breed motorische ontwikkeling van kinderen en hoe dit gestimuleerd kan worden. René heeft samen met Prof. dr. Geert Savelsbergh het Athletic Skills Model ontwikkeld. Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd talentontwikkelingsmodel voor de topsport, de breedtesport en ongeorganiseerde sport, het bewegingsonderwijs, de gezondheidszorg en de sector kunst en cultuur.

En verder…

ontvangt u meer informatie over het platform Noord-Holland actief. Het platform is een overzicht van alle sport- en activiteiten voor onder andere verenigingen uit de gemeente Landsmeer. Ontstaan vanuit de behoefte van (sport)aanbieders. Een concreet voorbeeld van de kracht van samenwerken.

Datum

Donderdag 26 november

Tijd

Inbellen vanaf: 19.15 uur
Start programma: 19.30 uur
Einde: rond 21.30 uur

Kosten

Geen

Aanmelden

Bent u aanwezig? Vul dan het aanmeldformulier in, zie bovenzijde pagina.

De avond wordt begeleid door Rachel Plaggenburg (Buurtsportcoach Landsmeer, Team Sportservice).