HomeWeek voor de gezonde jeugdEn verder…

En verder…

Naast de Webinars en workshops zijn er de gehele week nog meer activiteiten. We zetten ze hieronder op een rij.

Nationale Buitenspeeldag 9 juni

Houd jij er ook zo van om lekker buiten te spelen? Of ben je benieuwd welke spelletjes je nog meer kunt doen? Doe dan mee met de Buitenspeeldag op woensdag 9 juni. Team Sportservice en lokale verenigingen organiseren in jouw gemeente verschillende buitenspelletjes zoals; een knikkertoernooi, kingen, blikkie trap, levend stratego en eitje leggen. Doe jij ook gezellig mee?

Inschrijven:
Buitenspeeldag Hauwert 

Buiten gymlessen

Tijdens de Buitenspeeldag zullen een aantal scholen buiten gymen. Hier zullen zij tijdens de reguliere gymlessen buitenspeel spelletjes gaan spelen.

Beschilderde keien zoeken van 7 tot 30 juni

Vind jij het ook leuk om beschilderde keien te zoeken? Vanaf 7 juni kan je rondom de scholen in Medemblik opzoek gaan naar zo’n kei. Wanneer je een kei vind, mag je deze inleveren bij zwembad de Zeehoek of Fun Festijn. In ruil voor een kei krijg jij er een verassing voor terug. Inleveren van de kei kan tot maximaal 30 juni. Daarna is deze actie voorbij. Wees er snel bij en vind de kei rondom jou school als eerste!

Activiteit Jongerenwerk- opbouwwerk Medemblik

De jongerenwerkers van de gemeente Medemblik hebben grootste plannen voor deze dag voor de jeugd van 6 t/m 14 jaar. De nationale Buitenspeeldag zal woensdagmiddag plaatsvinden vanaf 12:00 tot 16:30 uur.

Bij mooi weer vindt het plaats op de IJsbaan, Oosterwijzend 22 in Nibbixwoud, mocht het flink waaien of aardig regenen, dan maken we er een Binnenspeeldag van! Dan zullen er in de Sporthal De Dres te Nibbixwoud en Sporthal De Bloesem in Wognum grootse activiteiten klaarstaan. Water en tussendoortjes zullen ook uitgedeeld worden. Check facebook waar het gaat plaatsvinden. Graag tot dan!

Facebookpagina: Jongerenwerk-Opbouwwerk-Medemblik

Waterdrink Challenge 7 t/m 11 juni

Een aantal scholen doen mee aan de Waterdrink Challenge. Tijdens deze week ontvangen de basisscholen binnen de gemeente Medemblik materialen en programma-ideeën om op een laagdrempelige manier aan de slag kunnen met (het belang van) waterdrinken.

Bij materialen kunnen jullie denken aan de challenge, posters, kroontjes, kleurplaten, sleutelhangers en een diploma. Bij programma-ideeën kunnen jullie denken aan spelletjes, een waterdans, een quiz en een verhaal om voor te lezen. De scholen bepalen zelf hoe het programma er uit ziet.