HomeSlimmer Sterk

Slimmer Sterk

U wilt uw brein en lichaam toch ook fit houden?

Dat sporten en bewegen goed is voor de fysieke conditie weten we allemaal. Maar wist u dat bewegen ook een positieve invloed heeft op uw brein? Het zorgt voor de aanmaak van nieuwe hersencellen en stimuleert het aantal verbindingen tussen deze cellen. Kortom, bewegen houdt zowel uw lichaam als uw brein fit en actief. U wordt er niet alleen ‘slimmer’, maar ook sterker door! Wilt u uw lichaam en denkvermogen prikkelen om fit en fris te blijven? Doe dan mee aan de beweeglessen Slimmer Sterk!

 De beweeglessen Slimmer Sterk worden gegeven door een professionele lesgever die u gevarieerde en uitdagende oefeningen gericht op lichaam én brein aanbiedt. U wordt onderdeel van een vaste groep, welke bestaat uit 8 tot 12 personen. Deze groep beweegt wekelijks op dezelfde tijd, met dezelfde lesgever. Het seizoen loopt van september t/m juni, waarbij rekening gehouden wordt met (school)vakanties. Het seizoen telt 39 lessen. De kosten bedragen € 67,50 per half jaar.

Locatie en tijd
Slimmer Sterk vindt elke dinsdag van 13:00 tot 14:00 uur plaats in restaurant de Oude Dame, de Wilskracht 26, 1693 DR Wervershoof. Deze les is nieuw. Dit betekent dat de les pas gaat starten bij voldoende aanmeldingen.

Meer informatie en aanmelden
Neem contact op met Rosa Schouten van Team Sportservice West-Friesland. Tel: 0229 28 77 00.