HomeJeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Alle kinderen in Noord-Holland moeten kunnen meedoen, niemand buitenspel! Vaak betalen ouders de sport- of cultuuractiviteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland bij te springen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat kinderen die graag willen sporten of cultuur willen doen, lid kunnen worden van een sportvereniging of cultuurinstelling. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en eventuele attributen tot een maximaal bedrag van € 325,- per jaar voor sport of € 425,- per jaar voor cultuur. Mocht er na het betalen van de contributie geld over zijn, dan is het mogelijk om voor het resterende bedrag (maximaal € 100,-) attributen te vergoeden.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur vergoedt rechtstreeks de contributie en stort op rekening van de sportvereniging of cultuurinstelling. Dit betekent, dat als er geld over is, er geen recht is op een resterend bedrag. Eén aanvraag is voor een periode van 1 jaar, niet korter en niet langer. In dit jaar is er dus geen mogelijkheid om een nieuwe aanvraag in te dienen.

Download hier de spelregels van de gemeente Medemblik.

Meer informatie?

Neem contact op met Sabine van Lochem.