HomeCool2BFit Enkhuizen; Samen werken aan een gezonde leefstijl  

Cool2BFit Enkhuizen; Samen werken aan een gezonde leefstijl  

Cool2BFit is een sportief en leuk leefstijlprogramma voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar uit de gemeente Enkhuizen. Vier deskundigen; een sportinstructeur, kinderfysiotherapeut, diëtiste en orthopedagoog slaan de handen ineen om een programma op maat aan te kunnen bieden voor kinderen en hun ouders/verzorgers.

Wat is Cool2BFit?

Met elkaar bewegen en kennis maken met verschillende sporten. Niet alleen de kinderen, maar ook ouders worden hierin meegenomen door middel van ouderbijeenkomsten. Naast het sporten is er ook veel aandacht voor gezonde voeding en gedrag. Het hele gezin doet mee en dat is nu precies wat het project zo sterk maakt.

Cool2BFit is opgedeeld in drie fases

Fase 1: We beginnen met een intensieve fase waarin de kinderen twee keer in de week sporten. In deze fase zijn zeven ouder- en zeven kinderbijeenkomsten.

Fase 2: De kinderen sporten één keer in de week bij Cool2BFit en één keer bij een sportvereniging of sportschool.

Fase 3: de kinderen sporten nu enkel en alleen bij een vereniging/sportschool en het Cool2BFit team houdt een vinger aan de pols en ondersteunt waar nodig.

Tijdens het hele traject staan alle professionals klaar om te helpen waar nodig.

Na de herfstvakantie (week 43) zal er gestart worden. Daarvoor, eind september/begin oktober vindt er eerst een intake plaats.

Contact en aanmelden

Heb je interesse in Cool2BFit? Aanmelden kan tot 23 september bij Diëtistenpraktijk ToV. Hier kan je ook terecht met vragen of voor meer informatie.
E: info@dietistenpraktijktov.nl
T: 06-21 44 20 71.