HomeNieuwsUitnodiging: Drechterland sportiefste gemeente in NL?

Uitnodiging: Drechterland sportiefste gemeente in NL?

Op woensdag 30 maart wordt in de gemeente Drechterland een Sportcafé georganiseerd voor alle sportaanbieders en liefhebbers. De avond start om 19.00 uur bij Tennisvereniging de Drieban in Venhuizen. Buurtsportcoach Paul Molenaar: ‘Het belooft een leuke avond te worden met een verrassend programma. Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten.’ Ben jij er ook bij?

In 2020 is een start gemaakt met het Sport- & Beweegakkoord van Drechterland. ‘Drechterland Beweegt’ heeft al leuke initiatieven gerealiseerd binnen de gemeente. Hierbij waren sportverenigingen, scholen, welzijnsorganisaties en andere partijen betrokken. Ook in 2022 kunnen initiatieven worden ingediend. Hiervoor is een ruim budget beschikbaar!
Dat budget is bestemd voor samenwerkingen tussen partijen die zich willen inzetten voor sport- en beweeginitiatieven. Iedereen kan meedoen!

Start2Create

Om aanbieders hierover te informeren en te inspireren om initiatieven in te dienen voor een mooie samenwerking heeft Team Sportservice een leuke avond samengesteld. Dat doen we deze keer niet op de ‘gewone’ manier. We zetten jullie brein op scherp met diverse creatief denken tools, zodat je vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische ideeën komt. Interactie, energie en een lach gegarandeerd. De sessie wordt begeleid door Start2Create.

Programma

19:00 uur – Inloop
19:15 uur –  Opening door de buurtsportcoach
19:30 uur – Start2Create workshop
21:00 uur – Hoe nu verder?
21:10 uur –  Netwerkborrel
21:45 uur – Afsluiting

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Stuur dan een mail naar buurtsportcoach Paul Molenaar.

– Maximaal twee personen per vereniging.
– Graag vermelden: naam vereniging en naam/namen deelnemers.
– Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan deze avond.