HomeNieuwsEven kennis maken met de JOGG Regisseur van Medemblik!

Even kennis maken met de JOGG Regisseur van Medemblik!

Ik ben Jordi Meester en sinds 1 januari in dienst bij Team Sportservice West-Friesland in de functie van J.O.G.G. Regisseur voor de gemeente Medemblik. J.O.G.G. staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. 

J.O.G.G. richt zich op het creëren van een gezonde omgeving voor de jeugd (0-12 jaar). Omdat ieder kind op moet kunnen groeien in een gezond gebied willen wij handvatten aanreiken aan o.a. de scholen, opvanglocaties, ouders en kinderen om hen te helpen met het maken van gezonde keuzes.

Als regisseur ben ik verantwoordelijk voor het informeren, enthousiasmeren en ondersteunen van de partijen die aan de gang willen met een gezonde (leef)omgeving. Hierbij werk ik vanuit de gemeente samen met o.a. de GGD om laagdrempelig campagnes aan te bieden bij scholen en kinderopvanglocaties. Ook zal gekeken worden naar het informeren van toekomstige en jonge ouders via verloskundigen en consultatiebureaus.  

Uiteraard zal ik ook interessante subsidies onder de aandacht brengen bij de betrokken partijen. 

Zo kunnen wij met elkaar op een makkelijke manier stappen nemen in de gezonde richting! 

Mocht u naar aanleiding van bovenstaand stukje meer willen weten over J.O.G.G. dan kunt u mij mailen of bellen, 06-36088480. 

Met vriendelijke groet, 

Jordi Meester
JOGG Regisseur
06-36088480