Workshop ‘Autisme en ADHD op het voetbalveld’

FC Medemblik

Almereweg 44, 1671 ND , Medemblik, Nederland

FC Medemblik

Almereweg 44
1671 ND Medemblik
Nederland

Graag nodigen Voetbalschool Palma en Team Sportservice u uit voor de workshop ‘Autisme en ADHD op het voetbalveld’ verzorgd door Tamara Kaaij-van Doorn van Voetbalschool Palma. De workshop ‘Autisme en ADHD op het voetbalveld’ is speciaal voor trainers en coaches van voetbalverenigingen. Het biedt u als trainer/coach meer inzicht in kinderen met autisme en ADHD en hoe hier mee op te gaan op het voetbalveld. 

Voetbalschool Palma is ontstaan vanuit de visie van Tamara dat elk kind een kans verdient om zo zorgeloos en optimaal mogelijk zijn of haar “talent” kan ontwikkelen. Voor kinderen met autisme en ADHD is dit niet altijd mogelijk. Daarom biedt Voetbalschool Palma trainingen aan deze doelgroep aan met extra begeleiding en ondersteuning op maat. Zodat ook zij kunnen sporten en onderdeel van een team kunnen zijn.

Maar het mooiste zou toch zijn als deze kinderen zich wel binnen een regulier voetbalteam kunnen ontwikkelen omdat ze die extra begeleiding krijgen van u als trainer/coach. Maar hoe kunt u deze begeleiding bieden? Hoe om te gaan met kinderen met autisme, ADHD en/of andere gedragsproblemen op het voetbalveld?

Naast theoretische informatie krijgt u praktijkgerichte handvatten die je direct toe kunt passen in de praktijk. Deze handvatten zijn daarbij ook toepasbaar bij kinderen met andere gedragsproblematiek.

Wat komt er in deze workshop aan bod:
– Theorie autisme
– Theorie ADHD
– Opdrachten om de geleerde theorie je eigen te maken
– Casussen
– Handvatten
–  Praktijkvoorbeelden van Voetbalschool Palma

Tijd
19:00 – 21:00 uur (inloop 18:45uur)

Locatie
FC Medemblik. Almereweg 44, 1671 ND Medemblik.

Kosten
€ 10,- per deelnemer. Graag contant voldoen tijdens de avond van de workshop.

 

AANMELDEN