Beweegmarkt 65+ Venhuizen 

Dorpshuis het Centrum Venhuizen

Twijver 66 , 1606 BW , Venhuizen, Nederland

Dorpshuis het Centrum Venhuizen

Twijver 66
1606 BW Venhuizen
Nederland

Het is belangrijk om actief te blijven. Dit kan door bewegen. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat u fit blijft en het draagt bij aan uw gezondheid. Als u samen met anderen beweegt is het nog gezellig ook. De gemeente Drechterland wilt u ondersteunen om actief te blijven. Daarom wil de gemeente in samenwerking met Team Sportservice West-Friesland u uitnodigen voor de Beweegmarkt 65+ Venhuizen. 

Beweegmarkt  
Is het moeilijk om een activiteit te vinden die bij u past? Zou u graag willen weten hoe het gesteld is met uw fitheid? Tijdens de Beweegmarkt gaan we samen op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Als u een chronische aandoening heeft kunt u ook zeker meedoen. Plezier en met elkaar bewegen zijn namelijk de belangrijkste uitgangspunten. De Beweegmarkt biedt u de gelegenheid om:   

  • Uw fitheid te meten. Deskundigen van Team Sportservice West-Friesland meten via allerlei testen uw fitheid en kunnen u vervolgens adviseren in de beweging die u nodig heeft. Uw fitheid kan gemeten worden  tegen een geringe bijdrage van € 5,–;   
  • Geadviseerd te worden over bewegingsactiviteiten in de buurt. Verschillende organisaties helpen u om een bewegingsactiviteit te vinden die bij u past;   
  • Deel te nemen aan verschillende introductielessen. Er zijn introductielessen van o.a. Openlucht- zwembad Het Hemmerven, Omnivereniging A.S.V. 55 en Meer Bewegen voor Ouderen. Dit kan samen met uw partner, een vriend(in) of familielid;   

Locatie Beweegmarkt  
De Beweegmarkt vindt plaats op vrijdag 2 maart van 10:00 tot 13:00 uur in het Dorpshuis Venhuizen (Twijver 66, 1606 BW Venhuizen).   

Aanmelden  
U kunt zich voor de Beweegmarkt aanmelden door contact op te nemen met Linda van den Berg van Team Sportservice West-Friesland. Zij is via de mail te bereiken op lvandenberg@teamsportservice.nl en telefonisch op 0229 28 77 00. Vermeld hierbij uw contactgegevens (naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum) en of u wilt deelnemen aan de fitheidstest.    

Als u zich aanmeldt, ontvangt u hiervoor vervolgens een schriftelijke uitnodiging. U kunt tot en met woensdag 21 februari aanmelden.   

Meer informatie  
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda van den Berg van Team Sportservice West-Friesland. Zij is via de mail te bereiken op lvandenberg@teamsportservice.nl en telefonisch op 0229 28 77 00.