Donderdag 5 maart: ‘Het Sportcongres van West-Friesland’

Gemeentehuis Drechterland

Noordervoert 53, 1616 PB , Hoogkarspel, Nederland

Gemeentehuis Drechterland

Noordervoert 53
1616 PB Hoogkarspel
Nederland

Donderdag 5 maart: ‘Het Sportcongres van West-Friesland’.

De voorbereidingen voor het Sportcongres van West-Friesland zijn in volle gang. Het sportcongres vindt dit jaar plaats op donderdag 5 maart van 19.30-21.30 uur in het gemeentehuis van Drechterland.

Er zal weer een aansprekend regionaal Sportcongres aan u gepresenteerd worden.  Het thema is dit jaar ‘Hoe betrek ik de ouderen bij mijn sportvereniging’. Iedereen zegt altijd de jeugd heeft de toekomst en daar is niks aan gelogen. Maar heeft u weleens nagedacht over de rol van de steeds groter wordende groep ouderen? Deze vitale groep met vaak wat meer tijd en middelen kan een grote rol spelen binnen uw vereniging. Daarom hebben wij een aantal aansprekende namen gevraagd om iets meer te vertellen over de doelgroep en hoe zij bij de vereniging kunnen worden betrokken.
Wilt u weten hoe u deze groep (nog beter) bij de vereniging kunt betrekken en wisselt u graag van gedachte met andere (sport)bestuurders? Zet donderdag 5 maart dan alvast in uw agenda.

Datum:    05-03-2020
Tijd:         19.30-21.30 uur
Locatie:  Gemeentehuis Drechterland

Sprekers: o.a. Rob de Leede, Wiesje van der Weide (directeur-bestuurder Welwonen) en Jan Kasper (oud directeur AZ, KNVB en Fc Twente).

Opgeven

Aanmelden Sportcongres 5 maart