Beweegmarkt en Fitheidstest 65+ Enkhuizen

Buurthuis IJsselzand

Anjerstraat 1, 1602 XZ, Enkhuizen, Nederland

Buurthuis IJsselzand

Anjerstraat 1
1602 XZ Enkhuizen
Nederland

Het nieuwe jaar is gestart. Een frisse start waarin u misschien uw goede voornemens waar kunt gaan maken. Iedereen weet dat het belangrijk is om gezond en fit te blijven. Dit kan door een gezonde leefstijl aan te nemen en te behouden. Team Sportservice, Welwonen, Fysio-Manueeltherapie Molenweg en de gemeente Enkhuizen willen inwoners ondersteunen bij een gezonde leefstijl door op 1 februari 2020 een beweegmarkt 65+ te organiseren in Enkhuizen!

Beweegmarkt
De beweegmarkt is een unieke kans om kennis te maken met het sport- en beweegaanbod in de buurt. Lokale sportaanbieders kunnen informatie geven en laten hun sportaanbod graag zien en uitproberen. Daarnaast geven zij diverse kortingsacties op deze dag.

Ook kunnen inwoners een test doen om hun fitheid te meten. Er wordt getest op balans, kracht en uithoudingsvermogen. Ook kan gewicht en bloeddruk worden gemeten. Met de uitkomst en een beweegadvies kunnen inwoners op de beweegmarkt kijken wat bij hen past. Binnenlopen op 1 februari, om alleen de beweegmarkt te bezoeken is uiteraard ook mogelijk!

Aanmelden en kosten
Aanmelden voor een fitheidstest kan tot vrijdag 17 januari via telefoonnummer 0229 – 28 77 00 of      e-mail fdewit@teamsportservice.nl. Hierbij is het nodig naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en voorkeur voor ochtend of middag te vermelden. Wie zich ingeschreven heeft ontvangt een bevestiging met een tijdstip voor een fitheidstest. De kosten voor deelname zijn € 2,50, die op de dag zelf contant en gepast kunnen worden betaald.

Locatie Beweegmarkt
De beweegmarkt 65+ met de fitheidstest vindt plaats op zaterdag 1 februari van 10:00 tot 15:00 uur in Buurthuis IJsselzand (Anjerstraat 1, 1602 XZ Enkhuizen).

Voor vervoer naar buurthuis IJsselzand kan gebeld worden met Team Belmobiel. Voor € 1,50 per persoon per rit is dit mogelijk. Aanmelden kan dagelijks tussen 09.00 en 10.30 uur door te bellen naar 0228 – 32 10 20 of te e-mailen naar belmobiel@welwonen.nu.

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Fleur de Wit. 0229 – 28 77 00.