Sportspektakel Medemblik

De Muiter, Medemblik

Admiraliteitsweg 6a, 1671 JA , Medemblik, Nederland

De Muiter, Medemblik

Admiraliteitsweg 6a
1671 JA Medemblik
Nederland

Meld je aan voor het Sportspektakel op woensdag 24 oktober in de Muiter in Medemblik! ’s Morgens is het de beurt aan de jongste kinderen en ’s middags zijn de oudste aan de beurt om te bubble voetballen, apenkooien en nog veel meer. De volledige opbrengst van het Sportspektakel komt ten goede aan het JeugdFonds Sport & Cultuur. Laten we met z’n allen in beweging gaan voor dit mooie doel!

Het Sportspektakel Medemblik is op 24 oktober. Van 10.00 – 12.00 uur zijn alle kinderen uit groep 3 t/m groep 5 welkom en van 13.00 – 15.00 uur de kinderen uit groep 6 t/m 8. De kosten zijn € 5 per kind en de volledige opbrengt van het Sportspektakel komt ten goede aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Meedoen = meer kansen!

Meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur?
Ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl of vraag het jouw intermediair! De intermediair van Team Sportservice is Marco de Vent.

Aanmelden Sportspektakel
Heb je zin om lekker te sporten en te bewegen in de herfstvakantie? Ga dan naar onze evenementenwebsite en klik op ‘Sportspektakel Medemblik!’. Je betaalt online via iDeal. Laten we met z’n allen in beweging gaan voor dit mooie doel!

Meer informatie
Heb je vragen over het Sportspektakel? Neem contact op met Rosa Schouten van Team Sportservice, 0229 28 77 00.

Het Sportspektakel wordt mede mogelijk gemaakt door Optisport de Muiter Medemblik.