Denk mee: Hoe krijgen wij meer mensen laagdrempelig aan het sporten en bewegen? 

Met bovenstaande vraag gaan wij donderdag 9 juni aan de slag. Want tijdens de coronaperiode hebben we één ding geleerd: sporten en bewegen is heel belangrijk om niet alleen fysiek, maar ook mentaal gezond te blijven. We gaan aan de slag, maar op een iets andere manier dan je wellicht gewend bent. Ben jij er ook bij?  

Tijdens de sessie wordt je brein op scherp gezet met diverse creatief denken methodieken. Met een kleine omweg, of noem het omdenken, kom je tot praktische en uitvoerbare ideeën. Je ontdekt kansen uit onverwachte hoek en doet inspiratie op voor in je eigen werk als zorgprofessional. Een van de tools die we inzetten is de Rode Kaart. Wil je deze alvast downloaden? Dat kan hier. 

Voordat je zelf aan de slag gaat, zorgt een ervaringsdeskundige voor de nodige inspiratie. Terwijl jij geniet van een kopje koffie/thee, vertelt deze persoon over de positieve invloed die sport en bewegen op zijn dagelijks functioneren heeft. 

Voor wie
– Zorgprofessionals die (dagelijks) werken met mensen met een beperking en/of chronische aandoening. Bijvoorbeeld medewerkers woonlocaties, bewegingsagogen, POH-ers, activiteitenbegeleiders, sociale wijkteams en fysiotherapeut.
– Bestuurders in de zorg die sporten en bewegen meer in hun beleid willen opnemen 

Waar
Kantine Sportpark De Westrand
Theo Koomenlaan 5-7
1693 MA  Wervershoof 

Wanneer
Donderdag 9 juni 2022
13.30 uur Inloop
13.45 – 14.15 uur In gesprek met een ervaringsdeskundige
14.15 – 16.00 uur Sessie Creatief Denken 

Aanmelden
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze sessie. Dus meld je snel aan via deze link. Aanmelden kan tot en met 27 mei. 

Vragen of meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sabine van Lochem via svanlochem@teamsportservice.nl of 0229-287700