HomeZwem4Daagse

Zwem4Daagse

Team Sportservice Vianen en Helsdingen Sport en Cultuur (gemeente Vijfheerenlanden) hebben in 2020 de 32ste editie van de Zwem4Daagse georganiseerd. 

De Zwem4Daagse is al vijftig jaar een uniek sportief evenement en is nog steeds het grootste landelijke zwemevenement dat in Nederland plaatsvindt. ​Tijdens de Zwem4Daagse zwemmen de deelnemers vier dagen baantjes. Er kunnen twee afstanden worden afgelegd: 250 meter (10 baantjes) of 500 meter (20 baantjes). Nadat vier maal de afstand is gezwommen, krijgen de deelnemers de officiële Zwem4Daagse-medaille uitgereikt. Helsdingen staat de hele week in het teken van dit festijn.

Zwemmen voor de Maarten van der Weijden Foundation
In het jaar 2020 hebben de deelnemers geld opgehaald voor de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks naar kankeronderzoek.

In totaal is er 450 euro ingezameld. Maarten heeft zelf ook nog een ochtend mee gezwommen!

Meer informatie?
Meer informatie over de Zwem4Daagse (tijden, kosten en programma) zijn tegen die tijd te vinden op deze website en de Facebook-pagina’s van Team Sportservice Vianen en Helsdingen Sport en Cultuur.

Met vragen kan contact worden opgenomen met Esmée Schweertman van Team Sportservice Vianen via 030-2099999 of eschweertman@teamsportservice.nl