HomeVianen Beweegt

Vianen Beweegt

Bewegen is voor iedereen van belang. Je wordt gezonder, voelt je fitter, doet sociale contacten op en bovenal: het is leuk! Of je nu 18 of 80 jaar oud bent, er is voor iedereen wel een geschikte activiteit te vinden op zijn of haar eigen niveau. Om je te helpen erachter te komen welke sport jouw hart sneller laat kloppen, organiseren we ieder jaar Vianen Beweegt! 

Hoe het werkt

Via Vianen Beweegt kan je bij verschillende sportaanbieders in de gemeente Vianen 5 proeflessen volgen voor slechts 15 euro. De meeste lessen vinden plaats in maart en april (en sommige in mei/juni). Tijdens deze lessen maak je als deelnemer niet alleen kennis me de activiteit zelf, maar ook met de betreffende trainer(s), de accommodatie en andere deelnemers. Dit is de ideale manier om erachter te komen welke sport- of beweegactiviteit er bij je past en te beslissen of je hier op structurele basis mee door wilt gaan. 

Project uitgesteld

Vanwege de coronacrisis is er op dit moment helaas geen programma voor Vianen Beweegt. Zodra er een programma is, zal dit via de website en sociale media kanalen gedeeld worden.