HomeBlankensteijn Beweegt

Blankensteijn Beweegt

Blankensteijn Beweegt is een sportclub speciaal voor volwassenen. Iedere maandag- en woensdagochtend kun je terecht bij Sportpark Blankensteijn (verzamelpunt: sportkantine Omega). Onder begeleiding van een buurtsportcoach werk je aan je conditie, kracht, evenwicht en lenigheid. De lessen zijn laagdrempelig, geschikt voor ieder ervaringsniveau en gevarieerd. Ook als je een blessure hebt (gehad), kun je meedoen. Tijdens de lessen ga je bijvoorbeeld aan de slag met verschillende loopvormen, balspelen of circuittrainingen. De lessen vinden lekker in de buitenlucht plaats, al wordt bij slecht weer uitgeweken naar een binnenruimte in de Prenter, Grote Geusplein 1.

Gezond en gezellig

Blankensteijn Beweegt is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod in Vianen. Je gaat aan de slag met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van een trainer. Daardoor is de kans groter dat je blijvend een actievere levensstijl aanneemt. Trainen in groepsverband heeft als groot voordeel dat mensen elkaar kunnen motiveren. Dit sociale aspect is erg belangrijk! We sluiten de lessen dan ook af met een gezamenlijke kop koffie in de kantine van Omega op Sportpark Blankensteijn. Meedoen is dus gezond én gezellig!

Praktische informatie

Wanneer: maandag en woensdag van 9.00 en 10.00 uur

Locatie: Sportpark Blankensteijn (verzamelpunt sportkantine Omega)

Kosten: 1 Euro per les of 15 Euro voor een kwartaal

Gratis proefles!

Wil je graag aansluiten bij Blankensteijn Beweegt? Kom een keer langs voor een gratis proefles! Geef je van te voren wel even op bij buurtsportcoach Gerben Ruissen via gruissen@teamsportservice.nl of 030 209 99 99.

Inschrijven

Ben jij er al uit en wil je je graag aansluiten bij Blankensteijn Beweegt? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

1Persoonsgegevens deelnemer
2Contactgegevens persoon in geval van nood
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Via Whatsapp kun je, je gemakkelijk afmelden als je een keer niet aanwezig kunt zijn. Daarnaast word je via de app op de hoogte gehouden van last minute locatiewijzigingen of andere belangrijke mededelingen.
  • Heb je blessures (gehad) of moeten we rekening houden met andere zaken? Laat het hier vooral weten!