HomeBeachweek Vianen

Beachweek Vianen

Team Sportservice Vianen organiseert jaarlijks eind juni de ‘Beachweek Vianen’ op de velden bij Helsdingen Sport en Cultuur. Dit gebeurt in samenwerking met diverse organisaties. Wij nodigen iedere geïnteresseerde uit de gemeente Vijfheerenlanden en omliggende regio van harte uit om deel te nemen aan onze activiteit. Bekijk het aanbod hieronder!

Clinics/lessen op het zand
Scholen in Vianen volgen tijdens de Beachweek een aantal gymlessen op het zand. Verder is het mogelijk voor kinderen (6-12 jaar) en volwassenen om een clinic beachvolleybal te volgen.

Trainingen op het zand
Altijd al eens willen volleyballen, handballen, badmintonnen of korfballen op het zand? Of weet jij een andere sport de je op deze ondergrond wilt uitproberen? Dan kunnen verenigingen gratis één of meerdere velden huren.

Spellenmiddag
Voor de jeugd wordt er een middag georganiseerd om allerlei spellen te doen. Van oud-Hollands tot de nieuwste spellen uit de gymles, alles komt aan bod!

Leerkrachtentoernooi beachvolleybal
We denken niet alleen aan de leerlingen, maar ook aan de leerkrachten. Voor hen organiseren wij een leerkrachtentoernooi.

Bedrijventoernooi beachvolleybal
Interessante zomerafsluiting voor je bedrijf? Dit is een goede manier om te netwerken en sportief bezig te zijn! Bedrijven, stichtingen, verenigingen en allerlei andere organisaties mogen de strijd met elkaar aangaan tijdens het bedrijventoernooi.

Buurtsportcoaches beachvolleybal
Na het leerkrachtentoernooi, is er een beachvolleybaltoernooi voor buurtsportcoaches. De kans voor buurtsportcoaches om collega’s uit andere gemeenten van het zand te meppen.

Regiotoernooi volleybalvereniging Servia
De lokale volleybalvereniging organiseert een regiotoernooi. Alle liefhebbers uit de omgeving kunnen gezellig een middag komen beachvolleyballen.

Heb je vragen over dit evenement? Neem contact op met Ilse van Kippersluis via ivankippersluis@teamsportservice.nl of 030-2099999