HomeNieuwsTeam Sportservice blijft toeren, ook tijdens de vakantie!

Team Sportservice blijft toeren, ook tijdens de vakantie!

De wijktoer van Team Sportservice Vijfheerenlanden is in volle gang. Met de gloednieuwe Team Sportservice bus zijn de buurtsportcoaches al langs zes kernen gereden. Op iedere locatie staan kinderen te popelen om met de stappenteller zoveel mogelijk stappen te zetten. Naast bewegen met de kinderen, hebben de buurtsportcoaches kennisgemaakt met bewoners en sportaanbieders. Er staan nog twaalf locaties op de planning. 

Samen maak je meer toeren

Tijdens de wijktoer gaan de kinderen bewegen aan de hand van een beweegbingo. Van touwtje springen, tot ballonnen hooghouden. Met een stappenteller op zak, proberen de kinderen zoveel mogelijk stappen te verzamelen. “De stappenteller is een goede motivatie voor de kids om fanatiek mee te doen. Ze doen echt hun best doen om zoveel mogelijk te bewegen”, vertelt buurtsportcoach Luuk Fugers.

De kernen spelen een competitie tegen elkaar. Zo ontdekken de kinderen en andere bezoekers letterlijk dat je door samenwerken meer stappen (oftewel toeren) kunt maken. De kern met de meeste toeren verdient een mooie verrassing.

Toeren tijdens de meivakantie

Tijdens de meivakantie staat de bus van Team Sportservice ook in meerdere kernen van Vijfheerenlanden. Van 15.00 tot 16.30 uur is iedereen van jong tot oud(er) welkom om gratis deel te nemen. Hieronder het overzicht tijdens de meivakantie:

  • Maandag 25 april in Vianen op het grasveld naast Helsdingen Sport & Cultuur
  • Dinsdag 26 april in Schoonrewoerd bij de speelplaats Prinses Amaliastraat
  • Maandag 2 mei in Nieuwland op de parkeerplaats van Multifunctioneel Centrum Het Spant
  • Dinsdag 3 mei in Vianen op het veldje naast basisschool De Rank
  • Woensdag 4 mei in Hoef en Haag bij het kasteelterrein

Ook buiten de meivakantie gaat de Wjiktoer gewoon door. Alle exacte data en locaties staan op de website www.vijfheerenlandenactief.nl. Is Team Sportservice Vijfheerenlanden in de buurt? Kom langs, maak kennis en beweeg mee!